Musiikkia moneen makuun.
Arkeen ja juhlaan.
 
 
 
Häämusiikkia -CD ja -nuottikirja sisältävät aikaisemmin julkaisematonta häämusiikkia: 2 häämarssia, 2 häävalssia sekä 6 laulua, jotka sopivat niin kirkkoon (osa sanoituksista hengellisiä), kuin myös hääjuhlaan esitettäväksi.

Häämusiikkia -CD on "2 in 1" levy: laulettujen versioiden lisäksi  levyllä on instrumentaaliversiot levyn lauluista, jolloin levyä voi käyttää taustanauhana hääjuhlassa. Levyn voi tilata hintaan 25€.

Häämusiikkia -nuottikirja sisältää kaikki levyn kappaleet: häämarssit urkusovituksina ja laulujen melodiat sointumerkein. Voit tilata sen hintaan 12€.

Kuuntele marssit tästä ja levyn muut kappaleet viereisestä linkistä vasemmalta.  Linkeistä aukeavat myös laulujen sanat.
Häämarssi
Wedding March
Juhlamarssi
Festive March
© 2009-2016 Great Feelings
Hääparit, voitte tilata oman, juuri teidän rakkaustarinanne kertovan valssin, popin, rockin tai vaikkapa hääsalsan. Pyydä tarkemmat tiedot ja hinnasto sähköpostitse:

info(at)greatfeelings.net

Tutustu myös Häämusiikkia ja Wedding Album by Minna Rask Cd-leyyn ja nuottikirjaan.
Tervetuloa tutustumaan uuteen häämusiikkiin!
Wedding Album by Minna Rask -CD ja -nuottikirja sisältävät neljä häälaulua, jotka on julkaistu ensimmäistä kertaa. Sen lisäksi levyllä on neljä laulua englannin kielisenä käännöksenä Häämusiikkia -levyltä sekä kaksi häämarssia.

Wedding Album by Minna Rask -CD on "2 in 1" levy: laulettujen versioiden lisäksi  levyllä on instrumentaaliversiot levyn lauluista, jolloin levyä voi käyttää taustanauhana hääjuhlassa. Levyn voi tilata hintaan 25€.

Wedding Album by Minna Rask -nuottikirja sisältää kaikki levyn kappaleet: häämarssit urkusovituksina ja laulujen melodiat sointumerkein. Voit tilata sen hintaan 12€.

Kuuntele marssit yläpuolelta ja levyn muut laulut osoitteessa:

www.newwedddingmusic.net
nuottikirjan kansi 10pros
Kuuntele tästä:
musicbook cover30pros